Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
3 februari 2016, Arvika

Djurens Rätt ökar medlemsantalet i Arvika

Djurens Rätt kan efter årsskiftet konstatera att medlemsantalet i föreningen fortsätter att öka i hela landet. I Arvika kan vi se en ökning på 11,5 procent under det gångna året.

Under 2015 rapporteras en total medlemsökning för Djurens Rätt på nästan 9 procent vilket i faktiska tal innebär mer än 3 200 medlemmar. Föreningen har under de senaste fyra åren ökat sitt medlemsantal med hela 25 procent. Arvika är en av de orter där nya medlemmar strömmat till.

– Vi höll vårt första uppstartsmöte i Arvika under våren 2015 och bildade då en grupp som ville jobba aktivt för djurs rättigheter. Under året har vi hunnit genomföra en del aktiviteter och det är förstås jättekul att se att vi blir fler! Att veta att vi blir fler och fler som står upp för djurs rättigheter ger mig energi att fortsätta det lokala påverkansarbetet, säger Saeid Heravi, kontaktperson för Djurens Rätt Arvika

Djurens Rätt bildades 1882 och är idag Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 40 000 medlemmar. De prioriterade arbetsområdena är djurförsök, päls, djur i livsmedelsindustrin samt området djurvänlig konsument.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.